Velkommen til Ølbutikken.

Ølbutikken importerer alkoholfrie øl fra det hollandske mikrobryggeri VandeStreek og sælger udelukkende til engros.

Ølbutikkens sortiment

Hos Ølbutikken sælger vi udelukkende alkoholfrie specialøl. Læs mere herunder.

Playground

Non Alcoholic IPA

Mest mulig smag, mindst mulig alkohol i denne prisvindende IPA. Den lave alkoholprocent (<0,5%) opnås ved at bruge en unik gærtype.

Fun House

Non Alcoholic NEIPA

Fun House er en frugtig og smagfuld – alkoholfri – New England IPA for alle, der kan lide en frisk IPA.

Grapefruit IPA

Non Alcoholic NEIPA

Denne øl kombinerer humlens frugtagtige smag med grapefrugt. Den syrlige og forfriskende frugt passer perfekt til bitterheden af denne IPA.

Om Ølbutikken

Ølbutikken ApS er stiftet i 2022. Den er ejet af Peer Truelsen & Henrik Jensen.

Peer har en lang baggrund i shippingbranchen som kontraktforhandler på internationalt plan. Samtidig har Peer en oprigtig passion for godt øl og et brændende ønske om at udbrede kendskabet til alkoholfri øl.

Peer var for få år siden gennem en større operation, og kan ikke længere tåle alkohol. Smagen for øl har dog ikke fortaget sig, og i sin søgen efter alternativer smagte Peer utallige alkoholfri øl. Valget faldt med stor afstand til konkurrenterne på det hollandske bryggeri, VANDESTREEK, der med sine tre alkoholfri øl placerer sig i den kvalitetsmæssige elite.

Henrik har indtil 2021 været ansat 18 år i en central stilling i et større dansk vinfirma, og har samtidig været bestyrelsesmedlem samme firma siden 2013. Nu er Henrik selvstændig indenfor engrossalg af kvalitetsøl- og vin.

Peer og Henrik var slående enige om at indlede samarbejdet med VANDESTREEK. Oplevelsen af kvalitet, passion og utallige priser gjorde valget indlysende.